علت درد پاشنه پا در طب سنتی چیست؟
درد پاشنه پا در طب سنتی یک مشکل بسیار متداول پاها میباشد. درد پاشنه پا معمولا خفیف است و خود به خود برطرف میشود.

آنچه خواهید خواند...
درد پاشنه پا در طب سنتی یک مشکل بسیار متداول پاها میباشد. افراد مبتلا به این مشکل عموما درد را در زیر پاشنه یا پشت آن (التهاب تاندون آشیل) در جایی که تاندون آشیل به استخوان پاشنه متصل میشود، حس میکنند. درد پاشنه پا معمولا خفیف است و خود به خود برطرف میشود، البته در بعضی مواقع ممکن است درد باقی بماند و مزمن شود. روش هایی برای تشخیص درد آشیل در طب سنتی وجود دارد. در ادامه با عطار گرام سایت مرجع طب سنتی همراه باشید تا با روش های تشخیص و علت درد پاشنه پا در طب سنتی آشنا شوید.
شاید برای شما مفید باشد:
علت درد پاشنه پا در طب سنتی
درد پاشنه پا یکی از معمولی ترین مشکل پا است. این درد معمولا در قسمت پاشنه یا پشت پا ایجاد میشود. جایی که تاندون به استخوان پاشنه متصل است. درد پاشنه در قسمت درونی و بیرونی آشیل پا و خود پا هم ایجاد میشود. این درد در اکثر موارد در اثر جراحت به وجود نمیآید و در ابتدا درد خفیف است، ولی با گذشت زمان، شدید تر میشود. این درد بعضی مواقع بدون درمان از بین میرود و در بعضی مواقع نیز ماندگار و مزمن خواهد بود.
سندرم عصبی
عصب پشت پا زمانی میگیرد که در قوزک یا خود پا اتفاق میافتد.
تورم پاشنه پا در طولانی مدت
زمانی که پایتان باریک باشد یا گام های سنگین بردارید، این اتفاق رخ خواهد داد.
گرفتگی پاشنه پا
گرفتگی پاشنه پا با این نوع درد در نوجوانان بسیار رایج است. چون که استخوان پاشنه کاملا شکل نگرفته و منجر به تشکیل استخوان اضافه میشود. همچنین با داشتن پای صاف و مسطح پدید میآید. درد از جایی شروع میشود که قبل آنکه استخوان پا شکل بگیرد کفش های پاشنه بلند نپوشید.
ورم سطح پا
ورم در استخوان پاشنه پا تا بالای پا به وجود میآید. و علت این درد نوع راه رفتن است. مثلا اگر تند تند راه بروید بافت زیر پا دچار تورم میشود.
کبودیهای موضعی
پاشنه پا (آشیل) نیز مثل بقیه بخش های پا در حوادثی که ضربه بخورد دچار کبودی میشود. معمولا این حالت به شکل یک کبودی سنگ ایجاد میشود. که این آسیب ضربه ای ناشی از پا گذاشتن روی یک جسم تیز در حین راه رفتن با پای برهنه است.
ضربه کفش پاشنه بلند
نام پزشکی این عارضه اگزوستوز پشت پا است که عبارت است از رشد غیرطبیعی یک استخوان اضافی در پشت پاشنه پا است. این عارضه بیشتر در بین زنانی که کفش پاشنه بلند میپوشند رایج است.
راه های تشخیص درد مچ پاها
راه و روش هایی برای تشخیص علت درد پاشنه پا در طب سنتی و علم پزشکی وجود دارد. بعد از آنکه علائم مچ پایتان را برای پزشک توضیح دادید از شما میخواهد که جزئیات بیشتری را در مورد این درد مثل تاریخچه پزشکی و سبک زندگیتان را به او بگویید.
بعد از آن پزشک معاینات زیر را انجام میدهد:
بررسی مچ پاها
پزشک مچ پایتان را در از نظر هر گونه تفاوتی با یکدیگر مقایسه میکند. سپس مچ پایتان را از لحاظ وجود هر گونه نشانه ای از حساسیت به لمس، تورم، تغییر رنگ و .. بررسی میکند.
معاینه عصبی
اعصاب و عضلات از طریق چک کردن قدرت، حساسیت و رفلکسها، ارزیابی میشوند.
ارزیابی راه رفتن
پزشک از شما میخواهد که با پای برهنه بایستید و راه بروید تا بتواند حرکت مچ پایتان را در حال راه رفتن بیازماید.
در برخی موارد ممکن است پزشک علاوه بر معاینه شما کفش هایتان را نیز بررسی کند. بسته به نتایج معاینه فیزیکی پزشک، ممکن است شما را برای گرفتن عکس رادیولوژی یا سایر تست های تشخیصی برای علت درد پا بفرستند.
