دانستنی هاغذاهای سنتی

طرز تهيه نخود پلو با مرغ

طرز تهيه نخود پلو

لینک کوتاه این مطلب:
https://atargram.ir/?p=951

 

طرز تهیه نخود پلو با مرغ را در عطار گرام بخوانید. نخود پلو یکی از غذا های خوشمزه و سنتی ایرانی است که  طرفداران زیادی دارد. این غذا خوشمزه سنتی روش های طبخ متفاوتی دارد. اگر به پلوهای مخلوط علاقه مندین و دوست دارید برنامه غذایی متنوع و مفیدی داشته  باشید می توانید غذا هایی مثل نخود پلو درست کنید.

در ادامه با عطار گرام همراه باشید تا با طرز تهیه نخود پلو این غذا سنتی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم نخود پلو برای 3 نفر

  • نخود: 1 پیمانه
  • نخود فرنگی: 1 پیمانه
  • برنج: 3 پیمانه
  • مرغ: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • کره: به میزان لازم
  • رب:  1 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و ادویه: به مقدار لازم
  • زعفران: به میزان دلخواه

طرز تهیه نخود پلو با مرغ

در این دستور به روش کته کردن برنج نخود پلو را آموزش می دهیم.

مرحله اول:

ابتدا مرغ را بگذارید آب پز شود. سپس درون ماهیتابه روغن یا کره بریزید و سپس پیاز را خورد کنید و بگذارید پیازها سرخ شوند و کمی طلایی شوند.  در این مرحله بعد از اینکه پیازها سرخ شدند نخود و نخود فرنگی را اضافه نمایید و بگذارید کمی روی حرارت بماند تا خوب بپزد.

جهت ارتباط با مشاوران عطارگرام کلیک کنید...

مرحله دوم:

بعد از درست کردن مواد اولیه نخود پلو حال به درست کردن برنج میپردازیم. ابتدا به مقدار کم آب درون قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس برنج را پاک کنید و بشویید. و برنج را به آب جوش اضافه کنید. و نمک را اضافه و صبر کنید تا آب برنج تمام شود و به صورت کته درست نمایید.

مرحله سوم:

در این مرحله. مرغ را ریش ریش کنید. و به پیاز و نخودها اضافه کنید. سپس مرغ ریش ریش را درون ماهیتابه بریزید. رب و ادویه های دلخواه و نمک و زعفران را اضافه می کنیم. و خوب همه مواد را باهم مخلوط میکنیم. مواد نخود پلو را میگذاریم 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا به خوبی بپزد.

مرحله چهارم:

در این مرحله بعد از تمام شدن آب برنج، برنج را از روی شعله برمیداریم سپس در قابلمه بزرگتری کف ان روغن ریخته و در صورت تمایل ته دیگ می گذاریم. بعد از گذاشتن ته دیگ لایه اول برنج می ریزیم و لایه بعدی مواد نخود پلو را اضافه می کنیم به همین ترتیب تا اخر لایه به لایه مواد میانی و برنج را اضافی نمایید.

مرحله آخر

در مرحله اخر با پشت کف گیر روی برنج را صاف کنید و مقداری زعفران روی ان بریزید سپس روی حرارت بگذارید ابتدا بگذارید قابلمه داغ شود سپس زیر ان را کم منید و به مدت 1 الی 1 ساعت و نیم بگذارید دم بکشد.

بعد از گذشت 1 ساعت و نیم غذا خوشمزه شما اماده است می توانید میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان.

بخوانید: فهرست غذاهای ایرانی


 
کانال مشاوره طب سنتی و تغذیه:
مشاوره طب سنتی و تغذیه مشاوره تلگرامی

  حدیث مشورت
قبل از قرن حاضر و توسعه علوم، بشر قرن های متمادی با استفاده از گیاهان اقدام به درمان بیماری ها می نمود.
داروهای گیاهی و گیاهان دارویی اگر در مقدار مناسب و به اندازه مصرف شود؛ هیچ ضرری نخواهند داشت اما بهرحال توصیه عطارگرام به شما این است که از مصرف خودسرانه هر نوع دارویی (چه گیاهی و چه شیمیایی) خودداری کرده و حتما با افراد خبره طب سنتی یا پزشک مشورت نمایید؛ بویژه اگر درحال مصرف داروهای شیمیایی هستید، مصرف برخی داروهای گیاهی می تواند تاثیر داروها را بیشتر نماید و همچنین برخی داروهای گیاهی می توانند تاثیر داروهای شیمیایی را خنثی کنند.

نمایش بیشتر
رفع مسئولیت مهم!

لیلا عباسی

اینجانب فارغ التحصیل کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی و کاردانی رشته حسابداری می باشم و با توجه به علایق شخصی به امید سالم زیستن و سالم ماندن از سال 1388 مطالعات خودم را در زمینه طب سنتی آغاز کرده ام و اکنون در خدمت تمامی هموطنان عزیزم هستم تا آنها نیز سالم زندگی کنند و سالم بمانند. به امید روزی که همه مردم تن و روحی سالم داشته باشند چرا که لازمه سالم زیستن داشتن تن و روحی سالم است.

نوشته های مشابه

شما هم نظر بدید...

دکمه بازگشت به بالا

Registration

Forgotten Password?

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند:

مسدود کننده تبلیغات شناسایی شد

لطفا جهت حمایت از ما، مسدود کننده تبلیغات را غیر فعال کنید. هزینه های تولید محتوای وبسایت از طریق تبلیغات تامین میشود و این ضرری به شما نخواهد زد.